Sto se tice tog obrasca u avionu, i meni su ga dali da popunim, i to su imali nekoliko vrsta, u zavisnosti s kojom vizom ulazis u USA...meni su dali samo jedan, te posto sam pitala za vise pitanja, ukljucujuci i to vezano za novac, u avionu su mi rekli da nema potrebe nista da prijavljujem, jer kao imigrant mozes da unosis novac koliko hoces (svesni su oni da ces ti to u USA da potrosis!), plus ima pitanje, kao, koliko ti vrede stvari u koferima, te koliko ti vrede otprilike stvari koje nosis sa sobom...ali to vise vazi za druge vrste viza, cini mi se najvise za turisticke vize (tu se dobijaju i dodatni papirici da se popune), dok ja koliko se secam, nista nisam popunjavala u tim poljima...kad sam dosla na aerodrom, kartoncic je uzet i niko nije pravio nikakvo pitanje...sve je proslo bez problema...Ja licno sam nosila neznatan iznos kesa, sve ostalo je bilo na kartici Grcke banke Pirea (otvorena kartica u Grckoj), koja u USA funkcionise super, (mozete da se raspitate u Pirea banci u Srbiji ili u nekoj drugioj banci, ako zelite da podjete sa karticama, umesto kesa?)
Puno pozdrava i srecno svima!
|