View Single Post
Staro 09.05.2008, 20:24
V777's Avatar
V777 V777 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.04.2008
US lokacija: US
Nepromenjeno

E sad sam ja zbunjena: u cemu je problem da ne mozes da popunis papire koje si dobio? Plus tacno je to da su papiri drugacijeg formata...ja ti predlazem da, ukoliko si u zabuni, lepo pozoves ambasadu USA u Beogradu, imigracioni deo, te ce oni najbolje da ti kazu i koje dokumente trebas da popunis i na koji nacin (pisaca masina, rucno, preko kompa)...oni cak mogu da ti odgovore i na pitanja oko popunjavanja aplikacija...

Ja sam moje dokumente popunila apsolutno isto kao Milosh, originale pisacom masinom na isti nacin na koji je i on popunio, i sve je proslo odlicno...

Upravo gledam obrazac drugi deo DS-230, taj obrazac treba da se popuni jedan za nosioca aplikacije i svaki ponaosob za osobe koje idu s nosiocem aplikacije, to ti kaze u gornjem delu obrasca...znaci sada, posto je tvoja zena nosilac aplikacije, ona popunjava prvo jedan za sebe, a onda bi trebalo da isti ovakav obrazac se popunjava i za tebe i za bebu...koliko ste obrazaca dobili u originalu, mislim na obrazac DS-230...Ovde ima clanova na forumu koji su dobili zelene karte, a prosli su proceduru kao bracni parovi sa decom....ja cu da ih kontaktiram i zamolim da ostave svoj odgovor ovde...u medjuvremenu, ja bih ti preporucila da pozoves USA ambasadu i pitas ih o ovome, dobices najtacniji i najbrzi odgovor na sva pitanja....I ne zaboravi da stavis na svakom obrascu u gornjem desnom uglu tvoj broj...2009EU.....

Broj telefona:
Immigrant Visa Information
call + 381 11 306 4660 or + 381 11 306 4662
Working hours: 09:00-16:00
E-mail: Consularbelgrd@state.gov

Puno pozdrava i srecno!