View Single Post
  #85  
Staro 09.01.2011, 12:29
D$D's Avatar
D$D D$D je offline
Stari vuk
 
Datum prijave: 10.09.2008
US lokacija: Chicago,Wheaton IL
Poruke: 123
Nepromenjeno

[quote=dejancic;20275]Sad kao cisto zbog razmene iskustva? Ne moras da se stidis, slobodno kazi da mislis da nas Dreadnot laze

Ne mislim da covek laze lepo je pojasnio kako je dobio kredit tj lizing, kad imas kosajnera koji ima dobru kred istoriju lako dobijes kredit za kola, mada mi je vise cudno to da je nasao kosajnera nego sto je dobio kredit.
Iskreno ovde ce to tesko ko da ti uradi, posao se moze dobiti na razne nacine to sam se licno uverio.Trece rekoh jednom a ponovicu ovaj forum je zeljoteka, znas svako pise samo ono sto bi zeleo da mu se desava ili pise samo lepe stvari kojih je ovde jako malo.
Takva kriva slika koja se vec godinama servira ovde ili ti 3 godine od kad ja pratim ovaj forum dovodi u zabludu one koji dolaze reci cu da takva slika lepe Amerike je vec kostala jednog forumasa koji se vratio nazad u Srbiju jer je zeleo da vidi sliku Amerike koju vecina clanova ovog foruma ovde servira.
Forum je totalna laz ovog zivota jer svi ovde imaju potrebu za nekim dokazivanjem i samo se boje da napisu nesto lose o sebi jer ce neko toboz misliti vidi ovog kretena kako nije uspeo.
Jos jednom sto bi rekao Radovan treci preterano ......
Reply With Quote