View Single Post
Staro 11.01.2011, 12:02
lanas lanas je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.02.2010
US lokacija: New York, Chichago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lucky Prikaz poruke
Znam da iz Srbije sve izgleda sjajno i bajno i ponekad mi se cini da je uzaludno pisati na ovakve teme jer kao sto sam se i sam uverio kad sam bio dole ljudi to jednostavno nece da cuju.
Nije uzaludno sto pises.Znam dosta ljudi koji su hteli da apliciraju za GC i kada su culi koliko je losa situacija, jednostavno su odustali.
Realno, kada se pogleda ne postoji idealno mesto za zivot. Svaki pocetak je tezak. Kada neko ode iz svoje zemlje treba da bude spreman i na prilagodjavanje. Takodje, treba da pokusa da iskoristi sve mogucnosti koje za temlja nudi. Vecina zemalja na Zapadu u odnosu na Istok, takve mogucnosti nudi(ne bih da ulazim u detalje da li je moguce uvek i na svakom mestu......).

Odeseliti se iz svoje zemlje je velika odluka, narocito ako se cini sa porodicom.
Na kraju krajeva, uvek postoji mogucnost da se neko vrati u zemlju porekla, ali ja znam dosta ljudi koji su se posle 10-15 godina zivota u USA vratili, proveli nekoliko meseci u Beogradu i vratili se ponovo u USA.

Vratiti se nazad, nije strasna odluka, bolje je i to nego se muciti i tesko ziveti u USA.
Naravno, sve zavisi od osobe.
Reply With Quote