View Single Post
Staro 11.01.2011, 18:06
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: San Francisco Bay
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Ja mislim da mnogo zavisi od toga sta tamo ocekujete i gde trazite to sto ocekujete. Stav prema zivotu i o tome sta mislite o sebi i kako se predstavite/predstavljate okolini je presudnije od bilo kakve diplome. Ukoliko mislite da niste dovoljno dobri za nesto onda se to veoma lako odrazi u vasem ponasanju, nesigurni ste i to vristi iz vas. Samouverenost je majka uspeha! Ok, diploma pomaze, svakako, ali vam ne vredi mnogo bez ovog prvog jer niko ne zna sta znate i nece vam dati priliku da im pokazete...

Mi, tj. moja supruga je dobila posao ovde u HU (visi menadzerski nivo) i onda transfer tamo, sa odgovarajucom povisicom, relocation benefits, itd. nakon sto su saznali da joj je GC pao s neba i ona trazila transfer! A u toj firmi radi nepuna 4 meseca!! Kad dodjemo tamo, ja cu prvo nesto da majmunisem u pocetku da vidim situaciju na trzistu ko koga i zasto, pa cu onda u napad sa pripremljenim planom...ali jedno je sigurno, necu ciljati nisko jer mogu tu i zavrsiti...THINK BIG! Znate sta kaze narod, ko pod kruskom spava, krusku jede...Ako nema kruske 'bes ga, ne moz nista ni da padne.