Zdravo, Vladimirko.
Evo, pokušaću da ti odgovorim na pitanja redom:
1. Koliko ja znam, njima su bitne prelazne bolesti, možda eventualno rak i te fatalne... ovo uopšte ne bi trebao da bude problem. Ako ništa drugo, iscimaj ovu privatnu ordinaciju što radi lekarske preglede za ambasadu (naši ljudi u BGu) i pitaj ih, reci im šta imaš, oni će ti najbolje pojasniti sve. (pa napiši onda ovde, čisto da imamo info) ;-)
2. Ja mislim da je njima najpovoljnije da nisi ni bio u vojsci... ;-) Ja recimo nisam bio u vojsci (samo sam dobio rod i to), te nisam ni nosio ništa o vojsci (ni knjižicu), jer tamo piše "ako imaš" potvrdu o vojnom dosijeu... Kontam da oni traže pikanterije, ne zdravstvene probleme (osim onih psihičkih, verovatno)... :-)
3. Ovo jeste malo komplikovano... Treći stepen ne priznaju, to 100%... Meni je verovatno promaklo, ali ako Darko kaže da je momak odbijen, onda je moguće... Ne znam... Najbolje da se raspitaš kod naših, ili negde. Mada me ne bi čudilo kada bi ti neka potvrda od firme u kojoj radiš dala papir neki. Ameri imaju listu poslova koji su "prihvatljivi" negde na njihovom sajtu...
4. Ovo se usklađuje svake godine. Raspitaj se za to kad ti stigne druga koverta, onda ćeš naći pravu cenu. Sad samo štedi maksimalno, šta da ti kažem... :-)
5. Ako se sajt bude razvijao po zacrtanom planu, aktivnim korisnicima možda i ovde ponudimo nešto oko toga... Ali videćemo... Neće skoro... :-(
P.S. Prekrstio sam ti naslov teme jer je "pitanje" malo nejasno... Ovo možda pomogne ljudima koji dođu posle tebe, pa pokušavamo da stavljamo nazive u skladu sa temama. Ako ti se ne sviđa novi naslov, vikni pa da menjamo. ;-)