View Single Post
Staro 20.01.2011, 00:15
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: San Francisco Bay
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

[QUOTE=zeljko987;20549]E ovako, bio sam 26.oktobra 2010 godine na prezentaciji u Kragujevcu u vezi sa DV 2012. Gosti su bili ljudi iz Americke ambasade iz Beograda, a sa njima je bio i jedan Amerikanac (ne mogu da se setim da l' bi konzul ili koja vec titula, uglavnom srpski nije znao mnogo :) i odrzali su prezentaciju sta je to green card, kako pravilno popuniti prijavu, i tad su rekli da od ove godine vise nece biti koverti, vec da ce se proveravati 1. Maja preko imena i broja, i da ce tad svi znati rezultate ( a ne kao do sad cekas kovertu od 1.5. do 1.7.).
Toliko od mene :)

PS: za mail su pominjali da treba da bude validan, tj. da se koristi "redovno", da ce za nesto da treba, al' ne mogu svega da se setim[/QUOTE]

Ma ljudi, stvar je jednostavna, ukoliko traze u mejlu da platis makar i jedan dolar (placa se sve odjednom i iskljucivo u ambasadi, nikakve ciketanije od po 40 dolara iliti sta ja znam, nego 800 i nesto po osobi!!), a posebno na sumnjive adrese, totalno je, ono, 200%, da je laznjak, nema price. I nema sanse da vam prvi kontakt bude iniciran sa njihove strane, i to pre pre prvog maja. Tu nema ama bas nikakve sumnje.