View Single Post
Staro 29.01.2011, 20:19
Gugly's Avatar
Gugly Gugly je offline
Stari vuk

Datum prijave: 22.09.2010
Nepromenjeno

[QUOTE=noki;20659]Evo oped ja da ti odgovorim.Meni ce sestra poslati pozivno pismo,ali je ona vec drzavljanin SAD.Rekla sam joj da mi posalje obicno pozivno pismo,bez taksi,bez iceg drugog,pa ako bude trebalo i drugo,naknadno ce mi pustiti.U tvom slucaju ja bih trazila pozivno pismo od supruga tvoje drugarice posto je on verovatno drzavljanin SAD,a tvoja drugarica samo nosioc green karte,i ne moras tamo u ambasadi da objasnjavas da je ona bila u ilegali-nego je predstavi samo kao drugaricu udatu za americkog drzavljanina..[/QUOTE]

Da, da..to sam i mislio..Mislim, ja cu ako odem, svakako biti kod njih, tako da..... A tog tipa Amera sam letos upoznao i lepo smo se zgotivili..I on se slozio da dodjem kod njih, i licno me pozvao..Drugarica nosi njegovo prezime.. Mislis da nju i ne potpisem, da ne bi kopali po njenoj imigrantskoj proslosti, ili mislis da je ok da sa pozovem na oboje, jer ipak je ona ta koja je my connection? ..I sada je tamo u legalnom statusu..
Ja i ako kazem da me poziva suprug moje drugarice, oni mogu da me pitaju, a ko je ona, kako se zove, otkad je tamo itd..