View Single Post
Staro 04.02.2011, 15:35
Gugly's Avatar
Gugly Gugly je offline
Stari vuk

Datum prijave: 22.09.2010
Nepromenjeno

[QUOTE=Positive Vibe;20806]Da, za DV 2012 sanse za Srbiju su od 3% do 4%. :==D:[/QUOTE]

A, zanima me jos jedan statisticki momenat: Od tih recimo 300 i nesto viza koje su rezervisane za nasu zemlju..Koliko zaista njih na kraju dobije vizu, prosecno godisnje? ..Imajuci u obzir cinjenicu da oni izvuku u svetu 100 hiljada ljudi, a potom podele 50 hiljada viza na kraju..tj. duplo manje od broja prvobitno izvucenih..

Ja npr. kad sam dobio prvi koverat, pisalo je da sam jedan od 100 000 slucajno izvucenih..Pa sam samim tim smatrao da je verovatnoca da cu dobiti i drugi koverat oko 50%, sto mi je delovalo logicno..Onda sam saznao da cu ga verovatno dobiti, jer navodno svi koji su dobili prvi, dobijaju i drugi koverat..I srecom stigao je i taj drugi..I koliko vidim iz iskustava, i intervju prolazi velika vecina ljudi, i dobijaju vize..Zanima me onda gde su tih 50% od izvucenih koji otpadaju iz procesa? Znam da neki ljudi odustaju, iz raznoraznih razloga, ali nije valjda da bas pola njih odustane?