Citat:
Prvobitno poslao korisnik Score
Ne, stvarno, Biser je cudo od agencije...? Kako to izvode uopste, nije mi jasno? Moj let ide preko Minhena za SFO Luftikom sto je "najkvlitetniji" let ka USA a kosta preko njih fragment "prave" cene? Svaka im cast! Nigde na netu, globalno, ne mozes naci karte po toj ceni.
|
Super sto si nasao jeftin let...
Opet sa druge strane, letenje ka USA mi je ubedljivo najbolje Virginom... Mi smo karte u jednom pravcu platili 310 evra po osobi od BG-a do NYC-a i opet bih leteo njima.
Leteo sam Luftom do Denvera 2008, dva rucka, dobra klopa, ali zabava nula... Sta ti puste od filmova na ekranu ispred tebe, ne mozes bas puno da biras...
Virgin ima preko 60 filmova u ponudi, starijih, novijih, englskih, azijskih, sta hoces

Klopa je mozda losija nego u Lufti, ali nije toliko losa. Sokici i te gluposti koliko hoces, tacnost poletanja i sletanja je ok, avioni su prilicno novi, udobni, u avionu dobijes mali pribor za higijenu, daju ti slusalice, jastuce i cebe da koristis... I cena im nije bila velika... Mi smo uzimali karte u Novembru 2009 za Mart 2010, 505 evra kostala povratna po osobi, 310 u jednom pravcu...
U svakom slucaju, sledeci put kada budem morao da letim, nadam se da cu naci neku povoljnu kombinaciju za njih
Pozz