View Single Post
Staro 18.02.2011, 02:50
Gugly's Avatar
Gugly Gugly je offline
Stari vuk

Datum prijave: 22.09.2010
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik lala Prikaz poruke
I sa pravopisnim greskama sam uspeo da zavrsim fakultet i da imam uzlaznu putanju u zivotu i steknem meni neke vazne rezultate tako da se ne osvrcem puno na te sitne pravopisne greske,sa ili bez njih mi je isto dobro. :*

@dreamerns ja sam Vojvodjanin po geografskoj pripadnosti a srbin po nacionalnoj ili ti srbin iz Vojvodine.

@good spirit @dreamerns Batalimo raspravu o tome razlicitost je prevelika,ali ne tolika da se ne postujemo.

nego vratimo se na temu pomoci.
Pomogao bih sve do one granice da ne trazis da spavas kod mene i da ne trazis pare.
Super! Bas mi je drago...Voleo bih i ja tako jednog dana..Samo tako uspesno i nastavi.. mada, nekad nije na odmet obratiti paznju na male gramaticke zavrzlame xexe, nisam mislio nista lose i zlonamerno..nego mi ponekad zabode oci..Ili ono kad napisu JER umesto JE L' (sto radi 60% ljudi, iz nepozntih mi razloga)
I ja sam Vojvodjanin..=> Bogu fala sto sam lala Mada i mi i pored sve blagosti (po kojom smo kao poznati) umemo i te kako da budemo nakrivo nasadjeni..Kao i svi, uostalom Ta Srbi smo!

Oko teme: Sta znam, ako je osoba Ok......pomogao bih... Uvek treba pomoci.. Da imam gde, pa i da prespava koju noc.. Ja sam takav.. Nadam se da cu i ja naici na neke dobre ljude, ako odem preko, pa ne d'o Bog -zagusti..
Reply With Quote