[QUOTE=coconut;21032]Mv2player - :bravo: najbolji, najdetaljniji opis do sada.
Ono sto je mene frapiralo je cinjenica da se placa "819 u dolarima ili 77000 din i nesto"!? Tih 77000 i nesto je po aktuelnom kursu iz menjacnica oko 950 dolara! Znaci, obavezno prethodno razmeniti novac u menjacnici a u ambasadi platiti u dolarima.
gugly - ne bih da odgovaram u tudje ime, ali sto se tice tvog pitanja u vezi "potvrde iz SUPa i potvrde iz MUPA", mislim da je posredi stamparska greska tj. trebalo je da pise potvrda iz SUDa a ne iz SUPa. Neki clanovi su ranije pisali da je nisu nosili na intervju ali kako nije problem da se izvadi tj. dobije se isti dan i kosta 280 din, mislim da je bolje poneti je za svaki slucaj. Bar mi planiramo tako. :)[/QUOTE]
Koliko ja znam, a i meni je tako bilo, ne treba vam potvrda iz suda ukoliko niste bili osudjivani i u zatvoru, a to ce da se vidi iz evidencije o kaznjenim osobama. Prema tome samo potvrda iz kaznjene evidencije od MUP-a. Meni je nisu trazili, tj. potvrdu iz suda. Al ovi "moji" ovde (BUD US Emb.) su izgleda drugaciji svet, ko zna sta onima vasima tamo (SRB US Emb.) padne na pamet...Meni su trazili brdo para na uvid, a u Bgd-u, obicno nista..?