View Single Post
Staro 20.02.2011, 21:51
milelj milelj je offline
Drug član

Datum prijave: 31.08.2009
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan Prikaz poruke
Bank of America je po tom pitanju ziva katastrofa. Ja sam se mesec dana naganjao sa njima i dobio jednu odbijenicu pa sam se na glavu popeo bankarki i nemam pojma sta je uradila pa je ta kartica stigla.

CapitalOne je trenutno definitivno najlaksa za dobijanje Secured kreditne kartice. Pre dve nedelje sam prijavio druga koji je skoro dosao u CHGO i njemu su isto odobrili. BOA nikako ne preporucujem (lopuze neopevane).
CapitalOne nije losa banka, samo su ljudi kukali kako im je korisnicki centar ocajan. Mada, kojoj banci nije?

Ja sam uspeo da zaobidjen secured credit card i kao prvu karticu dobijem obicnu kreditnu karticu.

Ja sam otvorio checking i saving u HSBC banci i posle 10 meseci boravka i rada u Americi prvi put pokusao da izvadim kreditnu karticu. Online sam bio odbijen, i onda sam otisao u filijalu gde su mi otvorili racun, seo sa agentom i rekao da hocu kreditnu karticu, ne toliko sto mi zaista treba, nego hocu da gradim credit history. Ona je uradila proveru, rekla da ne moze i da apliciram za secured. Ja sam joj rekao da secured mogu da dobijem gde hocu, da me zanima sta oni kao moja banka koja je imala priliku 10 meseci da prati moje prihode i troskove mogu da mi ponude, i ako je to samo secured, da cu ja postati njihov bivsi klijent, tj, da necu da saradjujem sa bankom koja meni ne moze da ponudi bilo sta bolje nego bilo koja druga banka.
Onda je ona zvala nekog u tom kreditnom odeljenju, malo popricala i dobio sam karticu sa 2000$ limitom .

Inace, kada sam radio credit score, na sva tri mi je bilo "unrated"

Nije jos proslo ni mesec dana, tako da se nama prilikom sledece provere da ce biti barem neki broj preko 730
Reply With Quote