View Single Post
Staro 22.05.2008, 19:53
wingreen's Avatar
wingreen wingreen je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: Florida
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno zivot sa porodicom

Ja sam izgleda samo veliki entuzijasta! Od rodbine,blizih prijatelja apsolutno nemam nikoga, samo poznajem neke ljude koji imaju tamo rodjake i prijatelje. Koliko bi oni bili voljni da pomognu ne znam, ne raspitujem se jos dok ne stigne i druga koverta. Dobila sam prvu kovertu broj 23xxx ,ne znam da li cu dobiti drugu ,ne znam ni od cega zavisi. U Srbiji kao i mnogi koji pripadaju nesrecnoj generaciji 70 i neko, radila sam na crno po trafikama, knjizarama, buticima i sl. Kad sam zavrsila fakultet zaposlila sam se u jednoj firmi kao poslovna sekretarica i posle porodiljskog dobila otkaz (tako da te ne cudi moj entuzijazam da nesto promenim).Supug radi u jednoj privatnoj firmi ne u struci ,njemu nije lose al nije ni sjajno.
Sto se tice Floride verujem da je super ali moj suprug je asmaticar(nije bas nesto strasno ali vlaga bi mu smetala sigurno) tako da bi verovatno nesto severnije.
Bebac ce iduci mesec napuniti godinu dana.
Sto se tice rada od kuce bas sam na to mislila sto si mi i rekla, jer sam cula da neki ljudi tamo tako rade. Ovo me zanima zbog bebe jer nemam nikoga ko bi je cuvao a ne znam kako je to regulisano tamo.
Izgleda da ja imam samo veliku zelju a od realizacije tesko da ce biti sta :-(
Hvala jos jednom!
Reply With Quote