View Single Post
Staro 23.03.2011, 15:36
lenhi lenhi je offline
Stari vuk

Datum prijave: 04.07.2009
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik batiša Prikaz poruke
Evo još jedne zadovoljne mušterije BISER-a 23.05. Beograd-Frankfurt ,Frankfurt-Čikago za oko 500e oba leta lufthanzom (što bi Score rekao "LUFTIKOM") ostale varijante 700,800 pa sve do 1100e.....

Preko Bisera je putovao dobar deo forumaša i na neki način je proverena agencija,a pored toga je i naj povoljnija pa sam se odlučio za nju......a šta je sa ostalim agencijama koje nisu "proverene" ? Npr dobiješ super ponudu, prihvatiš je,platiš,dobiješ na mail e kartu.....i tek na dan putovanja saznaš dali je karta validna ili nije.......da li postoji način da se proveri validnost e karte pre putovanja?
Možda će ovo nekom zvučati paranoično ali mene je to najviše mučilo prilikom traženja karata tj odabira agencije...ipak je ovo Srbija a tu je sve moguće
Mislim da u sve te igre sa prevarama agencijama više i ne vredi puno ulaziti, ako nije neka grupna prevara za veliku lovu i onda da se pobegne i izgubi svaki trag. Ako agencija dobro radi, valjda joj je u interesu da opstane i da sebe reklamira kroz preporuke zadovoljnih kupaca avio karata. Ljudi su frustrirani svim i svačim, teškim uslovima života i spremni su na sve. U agencijama to dobro znaju. Kad kupuješ kartu ne može on tebe na brzinu da proceni kakav si kao osoba i šta si spreman uraditi za eventualnu prevaru. Uzmem primer samog sebe. Ranije sam trpio sve i svašta, a sada nemam više razumevanja za bilo kakve prevare i igre tog tipa. Odmah bih nasrnuo, a verujem da ima puno ljudi koji bi mu kičmu slomili ili agenciju zapalili da ih izigra. Nema više puno tu milosti. Život u Srbiji je postao jeftin, ljudi više nemaju šta da izgube i ubistva za prevare su naša buduća realnost kako život bude postajao sve jeftiniji. Bar ja tako mislim gledajući sebe i ljude oko mene koje dobro poznajem.
Reply With Quote