[QUOTE=lenhi;21523]Jasno je da su vam uzeli sve što piše na sajtu da treba. Ja sam pitao jesu li uzeli nešto što ne piše na sajtu da treba a da ste imali kod sebe? Jeste li razgovor u ambasadi vodili na engleskom ili na maternjem jeziku, ili im je bilo svejedno?
Kako ste prošli na ljekarskom pregledu, da li je bilo nekih različitih procedura i detalja tokom pregleda od onih koje su već prošli ljudi sa foruma u Beogradu i koje su na forumu već objasnili? Da li su na pregledu insistirali na kartonima sa primljenim vakcinama da donesete, i da li ste standardno primili 2 vakcine kao što je opisano na forumu iz iskustva izvučenih forumaša?[/QUOTE
Razgovor je bio na engleskom,ali i ne mora,jer je sa konzulicom i prevodilac u slucaju da ne poznajete jezik,tako da to nije problem.
Ljekarski je prosao bez problema,u Eurofarmu,fizikalni pregled,ocni pregled,standardna historija bolesti,vadjenje krvi i to samo na sifilis jer ne rade vise na hiv,otisli do rdc u pofalicima (dom zeljeznicara),slikali pluca i vratili se do njih u eurofarm te primili po dvije vakcine jer nismo imali karton o vakcinaciji niti su insistirali na njemu,objaasnila mi je da imaju proceduru u slucaju da nemate karton tako je i bilo,ali ako ga kojim slucajem imate kod sebe svakako da ponesete,vakcina kosta 36 KM.Svu medicinsku dokumentaciju je poslala na ambasadu postom.Snimak pluca nam je dala i rekla da ga obavezno ponesemo kad budemo putovali i dala nam potvrdu o vakcinama sto isto nosimo sa sobom u USA.
|