Hvala puno, jos jednom, svima! :) I vama, takodjer, zelim puno srece u predstojecem periodu!
[QUOTE=oligoce;21804]cestitke i od nas...:))) sada nas ceka intervju 19 aprila, u Skoplju....s obzirom na to da i mi nemamo i-134 idemo na varijantu da prilozimo novac oko 10k dolara i jedan e-mail sa adresom od nasih prijatelja. dali i kako cemo proci ne znam ali se zaista bojim zbog i-134...zapravo mozes li otprilike da nam kazes sta je pisalo na e-mail? dok imamo vremena ako treba da promenimo nesto,....hvala unapred i jos jednom stecnoooooooo nek vam je
;:)))))))))))))[/QUOTE]
Ma, mail je totalno neformalan, prakticno privatnog sadrzaja, pa mi zato bezveze da ga kacim ovdje, a nije ni bitan za ovu pricu, jer nam ga nisu uopste uzeli.. :)
Otprilike pise: cestitamo, i pozivamo vas da budete kod nas dok se ne snadjete u novoj sredini...bla bla..ovo je nasa adresa i broj telefona pa je zapisite da imate...bla bla... javite ishod intervjua, puno srece...i veliki pozdrav na kraju. :)
Znaci, mail je takve forme da se bas vidi da je namijenjen nama, a ne ambasadi.
Sluzbenica je krenula to citati i rekla, "Ma dobro ovo je mail", i vratila nam ga. Znaci, samo smo na forumularima upisali adresu prijatelja, nisu nam uzeli taj isprintani mail (zato sam iznad i navela samo "Adresa prijatelja").
Prva koverta stigla: 25.05.2010.
Prva koverta vracena: 31.05.2010.
Stigla koverta u KCC: 02.06.2010.
Završen ljekarski: 21.03.2011.
The Day: 01.04.2011.
Green Day 06.04.2011
|