View Single Post
Staro 11.04.2011, 16:01
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan Prikaz poruke
znaci svako ko pozeli da nesto napise na forumu treba prvo celog da ga procita pa da se onda oglasi na njemu
forumasi bre sta vam je napali ste coveka kao poslednjeg idiota
odmah ste na osnovu jedne poruke zakljucili da je terazijski crnogorac i sve lose. kakav sovinizam sutra cete reci ma da taj lik smara klasican hrvat, bosanac, lala
razumem da treba opominjati ljude na ponovljena pitanja ali ovo je bas preterivanje samo sto se covek oglasio odmah mu lupili samar pa sta ako je uleteo sa pogresnim pristupom
nemojte mi reci da vi kad odete na nov forum prvo ga citate 2 meseca pa postavite pitanje na njemu?!!!
iznenadjen sam i uvredjen s ovi odnos na forumu
znaci vise nam i ne treba niko nov na forumu jer ko ga j kad nije procitao ceo forum dajte bre malo lakse ovo zaista mislim ozbiljno
good luck
Nema veze sto je covek nov...

Prvo je poceo kako je procitao mnogo toga na forumu, a onda postavio pitanja na koje je bilo tema i gde je mogao da nadje odgovore. Nakon toga je bio ironican i prvi krenuo sa klasifikacijama o "balkanskim zenama od kojih hoce da pobegne"...., onda su ga sacekali stariji forumasi i sve ostalo je - istorija

Da je bio drugaciji u konverzaciji sigurno bi dobio linkove sa temama, kao mnogi do sad iako je "detaljno citao forum" i hteo sve za juce...

Nista strasno, moze on pronaci informacije i bez aktivnog ucestvovanja na forumu sto je, valjda, i cilj a ne ko je u pravu...

"Ko je najstariji, ko je najstariji?" -Najstariji je deda, zato sto je deda star covek, to se zna..."
Reply With Quote