View Single Post
Staro 11.04.2011, 16:12
spectra's Avatar
spectra spectra je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.10.2009
US lokacija: California
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan Prikaz poruke
znaci svako ko pozeli da nesto napise na forumu treba prvo celog da ga procita pa da se onda oglasi na njemu
forumasi bre sta vam je napali ste coveka kao poslednjeg idiota
odmah ste na osnovu jedne poruke zakljucili da je terazijski crnogorac i sve lose. kakav sovinizam sutra cete reci ma da taj lik smara klasican hrvat, bosanac, lala
razumem da treba opominjati ljude na ponovljena pitanja ali ovo je bas preterivanje samo sto se covek oglasio odmah mu lupili samar pa sta ako je uleteo sa pogresnim pristupom
nemojte mi reci da vi kad odete na nov forum prvo ga citate 2 meseca pa postavite pitanje na njemu?!!!
iznenadjen sam i uvredjen s ovi odnos na forumu
znaci vise nam i ne treba niko nov na forumu jer ko ga j kad nije procitao ceo forum dajte bre malo lakse ovo zaista mislim ozbiljno
good luck
Zasto da ne?! Evo iz licnog primjera: registrovala sam se u 2009, i dugo je proslo dok sam upste napisala neki post, a kamo li neko pitanje... I iscitavala sam ga jos prije prijave na lutriju, a da ne pricam nakon izvlacenja i svega ostalog....prema tome, koga interesuje...
I uvijek ce dobiti informaciju onaj ko pokaze da je zaista potrosio neki dio svog vremena da je sam nadje, a ne samo da mu se servira na tacni. Jednostavno, treba cijeniti vrijeme i volju ostalih, pogotovo starijih, clanova koji ovdje, mogu reci, "volontiraju", a ne samo svoje.. Bitna informacija blaga vrijedi...

Mislim, forum nam i postaje tako nepregledan, upravo jer se jedna te ista tema i pitanja otvaraju na sve strane...
Prva koverta stigla: 25.05.2010.
Prva koverta vracena: 31.05.2010.
Stigla koverta u KCC: 02.06.2010.
Završen ljekarski: 21.03.2011.
The Day: 01.04.2011.
Green Day 06.04.2011
Reply With Quote