View Single Post
Staro 11.04.2011, 23:36
Orange Orange je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.03.2011
US lokacija: California
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Score Prikaz poruke
Jel tebi nisu pametovali u tom office-u za SSN da je prerano, da dodjes kasnije kao sto su nekima? Meni treba SSN sto pre jer ostajem oko tri nedelje i mislio sam da sredim i vozacki dok sam tamo al izgleda slaba vajda jer bez SSN-a ne mogu da ga prijavim (vozacki) a ako mi jos budu popovali da sam dosao prerano ima bas da se iznerviram..
Nama su u San Diegu pametovali. Otisli smo odmah prvi ili drugi dan. Rekli su da procedura obicno traje oko 4 nedelje i da tek ako do tada ne dobijemo SSN da dodjemo da nam oni ucvrkaju u racunar. Ponovo otisli posle dvadeset dana i neka druga cica na salteru nam odradi to bez pitanja i da nam papir sa nasim brojevima. Posle desetak-petnaest dana smo dobili i postom SSN. Ja bih ti preporucila da ako ti ne upali iz prve odes vise puta, i izvezbas sto vise razlicitih salterusa .

Mi smo za sve to vreme vozili na medjunarodnu. Doduse ne znam sta bi bilo da su nas negde zaustavili. Ali znam za jednog lika iz Engleske koji ovde radi vise od godinu dana i nije polagao voznju nije znao da treba , panduri su ga jednom zaustavili nije napravio nikakv prekrsaj pojma nemam da li je bila samo neka kontrola, uglavnom on im da englesku dozvolu, oni su duze vreme vecali kao da ne znaju sta da rade - tako je bar njemu delovalo, vec se oladio da ce da ga u(h)apse , medjutim samo su mu rekli vozi misko... Uglavnom ako uspes brzo da dobijes SSN imas sanse za voznju i to ako uspes brzo da zakazes polaganje jer su cesto velike guzve pa nema mesta ni za narednih mesec dana - za to su vece sanse u manjim mestima, i trebace ti sigurna adresa na koju posle moze da ti stigne postom vozacka.
Reply With Quote