imam nekoliko pitanja koje moram da razjasnim,a vas molim da mi pomognete ako mozete.imam treci stepen tekstilne skole MEHANICAR ZA SIVACE MASINE.tekstilnu srednju sam zavrsio redovno.a imam i treci stepen srednje saobracajne skole VOZAC MOTORNIH VOZILA,koju sam zavrsio vanredno,polaganjem razlike ispita..naravno to je bilo vanredno i dosta godina kasnije.radnog iskustva imam kao taxi vozac 17 godina.....znamda postoje spiskovi poslova u USA ali jos isam uspeo da se snadjem i da vidim kakve su mi sanse sa mojim iskustvom oko dobijanja zelene karte.....usput ,razveden sam i imam dve cerke koje zive samnom.jedna imam 18 a druga 14....mladja hoce da ide samnom a starija nije sigurna da bi isla......starija je zavrsila za frizera i vec radi....hajde narode pomagajte oko informacija kako da sve ovo slozim nebi li dobio zelenu kartu...... pored ovih poslova koje sam naveo ...znam da radim jos desetak poslova...NPR:HAUSMAJSTOR POSLOVI,AUTOMEHANIKA,AUTOELEKTRIKA,BRAVARIJA,RADIO DIFUZIJA,KABLOVSKA TELEVIZIJA,SERVISER KOMPJUTERA(NE ZNAM DA PRAVIM PROGRAME)HARDVER SOFTVARE INSTALACIJE ,SVE VEZANO ZA RADIO SISTEME I JOS PO NESTO......POSAVETUJTE ME STA DA UBACIM ILI DODAM U PRIJAVI,ILI MOZDA DA NE DODAJEM NISTA SEM ONOG KONKRETNOG STO IMAM KAO DOKAZ?....POZDRAV SVIMA I POMAGAJTE AKO BOGA ZNATE.....
|