View Single Post
Staro 21.04.2011, 06:23
DragancePancevo DragancePancevo je offline
Član

Datum prijave: 09.04.2011
US lokacija: Miami ,FL/CHIKAGO/L.A.
YU lokacija: Pancevo/Vojvodina/Srbija
Nepromenjeno

hvala...imam neke varijante za australiju...mada pravo da vam kazem nesto mi se jako mota po glavi florida ali nepitajte zasto...ne znam ni ja.... svakom slucaju hvala svima ...pokusau da apliciram pa kako bude a maravno pokusavam da nadjem odskocnu dasku za odlazak preko.....a sto se solarnih i vetrovnih tehnologija tice znam dosta o tome ali o geotermalnim nemam pojma.....ali hvala za ideju obzirom da se strujom i frekvencijom bavim od malena....moram negde da vidim sta konkretno prolazi od ovih stvari pa d uporedim sa mojim znanjem ...a sto se dokaza tice to cu morati da razmislim ,jer imam neka takmicenja i kurseve vezane za struju i pomenute tehnologije ,mada ne znam koliko to sve moze da mi pomogne oko ulaska u SAD.....u svakom slucaju Australija ili Kanada su mi rezervne destinacije....hvala na savetima pozdravljam vas sve ....bicu prisutan i uporan dok neuspem da odem negde tamo......a kad odem obeavam da cu pomoci svakom kome budem mogao ako nikako drugacije onda bar savetima kao sto vi pomazete meni....