[quote=ivans;22559]izvucen sam jutros po novoj 2012 proceduri , evo saljem danas papir, radim vec 11godina na cruise line koji je renomirana, odgovorna firma, imam poziciju managera tamo - dobro kotiranu sa dobrom platom. Hocu da prodjem prceduru celu za dv -posto sam izvucen al da ne izgubim posao; ono sto treba da se radi razumeo sam kad se dobije zadnja koverta da ide da se zivi u zemlji. Cruis line za koji radim isplovljava(kao i vecina njih) sa floride. Sta je sve moguce??[/quote]
нисам 100% сигуран, али мислим да ти на формуларима које шаљеш, наводиш и у којој амбасади желиш да имаш интервју. тако да није обавезно да буде у београду, ако ти не одговара да интервју буде у београду. али, то можда повлачи да касније мораш да преводиш документацију на енглески...
имаш довољно времена од обавештења када је датум интервјуа, до самог интервјуа, тако да би вероватно могао да узмеш неке слободне дане или одмор у време када ти је заказан интервју и самим тим не би морао да останеш без посла...ваљда је све то могуће??
ко зна више, нека се огласи...