Citat:
Prvobitno poslao korisnik magic
Da. I ja sam to pitanje postavio pošto sam pročitao na njihovom sajtu da pri svakom kontaktu pismom sa KCC u gornji desni ugao svakog DS papira treba napisati case number.
Kako je to nemoguće upisati preko kompa, ja ću crnom hemijskom-olovkom rukom da ga napišem da bude čitko. To ne može da bude minus nikako. Kontam da je to da im se olakša posao samo jer da je formalnost, ostavili bi rubriku na tom mestu, zar ne? 
|
Држим у рукама женин формулар, који је био у Кентакију, па враћен код нас у амбасаду, а на крају враћен нама (зато што смо знали да ће службеник преправљати њене податке јер јој се у међувремену променио статус тј. удала се, па смо имали спремљене нове формуларе лепо одштампане са свим новим подацима, да не мора да се шврља....).
Ми (тј, моја жена) нидге нисмо уписивали CN, јер се ваљда шаље и оно одштампано обавештење да сте извучени...
У горњем левом углу, у оном квадрату, је захефтана њена слика (али ми је нисмо захефтали, већ смо слике послали онако у оном целофану који смо добили у фото-радњи, значи да су то тако захефтали у Кентакију вероватно...)
Понављам, ни на једној од 4 стране нисмо уписивали Case Number...
Надам се да сам помогао мало...