Tema: USA smor!
View Single Post
Staro 30.05.2008, 08:49
nelson nelson je offline
Član

Datum prijave: 29.05.2008
Nepromenjeno

Pa ajde i ja nesto korisno da napisem kako bi ti docarao tu j..... nostalgiju koja svakom od nas pravi s.... u zivotu :-)))).Evo ovako...Ja sam bio u USA skoro godinu dana i isto tako bilo mi je skroz bezveze ali isto tako bilo je i lepih trenutaka.Nisam mogao uopste da se naviknem na njihovu hranu (mislim mogao sam ali nisam bas bio odusevljen-nedostajalo mi je sve odavde), na njihov nacin zivota, pravila...sve mi je bilo cudno.Iskreno, verovatno zbog toga sto su mi nedostajali svi moji odavde(porodica, prijatelji...), ama bas svi-cak i komsija kojeg ne gotivim, i pas od komsije koji me je svako jutro budio lajanjem u 5 sati ujutru zbog kojeg sam dobijao nervni slom, i ova beda od zemlje sa kojim sam se srodio i uvek imao za cigarete iako ni sam nisam znao odakle izvlacim taj novac-a nisam krao!!!!I eto...ja se vratio....bilo mi je super prvih mesec dana...video sam sve ljude koje sam zeleo...i zadovoljio potrebe nostalgije i istog momenta sam pozeleo nazad u USA, da se vratim mom novom boljem zivotu.Tako sam i uradio-ponovo sam se aktivirao i idem za koji mesec bez igde ikoga, idem u USA, vracam se.Opet cu biti sam, sa ljudima koje sam upoznao u USA i boriti se za bolje sutra. I veruj mi, dodji ako mozes i budi 2-3 nedelje u Bg-u i vec ces pozelet da se vratis. Svako od nas krece svojim putem i bira svoj put-nemoj da uprskas/te sansu koja se ukazuje samo jednom u zivotu...dobro razmisli...i kreni napred....
Sve najbolje!!!
Reply With Quote