Hvala ti na odgovoru
Gle, znam za taj IT i svjestan sam koliko bi tu vjerovatno i bilo love i kako bi se brzo i jednostavno moglo otići putem toga. Međutim, isto tako moram u nekim stvarima i biti realan, recimo ja sam potpuno tip osobe koji spada u društvene vode, znači sigurno neću upisati matematički ili neznam koji faks ako jednostavno znam da tu ne mogu. Amerika je moj životni san. Doista sam spreman, koliko god to bilo teško , koliko god će biti teško i dugotrajno tome posvetiti svoje vrijeme,rad i sve ostalo. Ispitao sam sve postojeće naćine za odlazak tamo i da u biti sa društvenim područjima šanse su jako male, tako da sam zasada odlučio ipak upisati tu ekonomiju koliko god da je bezvezna, ali vjerujem da bih se nakon tri godine preddiplomskog studija na neku stipendiju uz veliki rad i izvrsne rezultate mogao ubaciti na nekakav postidplomski studij tamo. Relativno gledano iam izbor, ono brže i jednostavnije se srediti u HR i početi živjeti nekakav normalan život, što je pod velikim upitnikom jer svi znamo kakva je situacija na "Balkanu" ili ići na jeben rizik pa otići tamo. Moje pitanje bi bilo po tebi recimo, da ja ovdje ipak završim evo ima ti jedan smjer na preddiplomskom poslovna informatika zar misliš da bi nakon toga mogao vrlo jednostavno tamo dospijeti ? Jer ipak ovo mi je životna stvar i životna odluka i moram biti posve siguran u sve do najsitnijih detalja.