24.06.2011, 13:27
|
Član
|
|
Datum prijave: 22.09.2010
YU lokacija: Srbija-Zrenjanin
|
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik noki
Moj muz radi taj poso' ,u Americi smo tri meseca,i zapoceo je sa satnicom od 10 dolara na sat,obicno se taj poso' placa vise,ali smo rekli za pocetak bolje ista nego nista,ako ima ikoga da ti pomogne za pocetak mozda ces naci mesto gde se placa i vise 15 dolara na sat recimo(ovo ti kazem za New Jersey,posto se tu nalazimo),ali cak i da uzimas 15,mislim da kad radi samo jedan u kuci to svakako nije dovoljno,i mi imamo dvoje dece tako da i ja radim,nasla sam mesto u comunity camus-u nije velika plata 9 dolara na sat,ali je dobro sto moja porodica moze besplatno da koristi sve pogodnosti kamp-a,kao sto su bazen,teretana i slicno,ja dobijam beneficije,plus mogu da nosim decu sa mnom,i sa malom nadoknadom da posecuju vrtic u mojoj zgradi.Ako planiras da radis sam,onda ti preporucujem da nadjes i dodatni posao posto je mnogo tesko ako radi samo jedan od vas.
|
hvala na informacijama Noki koliko sati muz dnevno radi na gradjevini tamo 8,10,12? i dali se radi svaki dan mislim dali ima posla da radi svaki dana da nesedi kuci to me zanima jer ovde kod nas je bas mrka kapa sto se tice poslova a i placanja
|