View Single Post
Staro 18.07.2011, 13:37
ljubilica's Avatar
ljubilica ljubilica je offline
Drug član

Datum prijave: 08.03.2010
YU lokacija: Serbia, Belgrade
Pošalji Skype™ poruku korisniku ljubilica
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovke Prikaz poruke
Vidim da su ljudi frustrirani ove godine na forumu malo zesce vjerovatno sto se ovoliko cekalo, pa da se i ja malo istresem. Sve nas je vise clanova na forumu a sve manje dobitnika iz godine u godinu (narocito ova je losa), ne znam koja je to logika?!
Supruga i ja ispucasmo i 7. godinu za redom uz ovu lutriju bez ikakve koristi. Normalno da sam frustriran sve teze zivim a jos kao studirao psmen covjek, skolovao se. Posla nigdje, nece niko da me primi ni da volontiram da ucim nesto. Kad vidim kako je tamo druga prica i kako se nude razne mopgucnosti i obuke ucio bih svasta, ovde mi niko ne nudi sansu. Doslo je maltene da nosim zimske panatalone jer nemam novac za ljetne, djetetu nemam da kupim sandale vec nosi cipelice na ovoj vrucini... Koji ja zivot zivim i sta trazim u ovoj Bosni kao neki klosar ispadam koji ne zeli da radi, a tolike godine od lutrije nista?! Mora covjek da bude revoltiran i pored priznanja da je ovo samo lutrija i da niko nista ne garantuje. Uz sve to dodjes na forum i vidis kakvih pacijenata ima koji ne znaju odnosno ne zele ni da citaju, bez zelje za informacijama (a dobitnici), nego osnovne informacije cekaju na tacni da im neko servira ko da ce neko da ih za ruku vodi u USA...
Potpuno si u pravu za sve sto si napisao ima nas raznih ali ocigledno ima i nezahvalnih koji bi sve na tacni da dobiju i mozda je takav stav i dobar pa zato i budu izvuceni a posle o boze to bese najgluplji post na ovom forumu GDE DA PROVERIM DA LI SAM IZABRAN a jos da bude crnje onda mu neko jos i posalje link.
Srecna sam zbog dosta ljudi koji su stvarno bili tu cele godine i pitali i ucestvovali i na krajui bili izvuceni ali ovi sto se predomisljaju pa kao ne ide mi se nesto sam ovde zapoceo bas sad itd...to nije fer jer nas i ovako mali broj bude izvucen, mislim da bi sigurno veci procenat bio koji bi bio izvucen da se zaista prijavljuju ljudi koji zele da odu a da pri tom ne prijavljuju babu za svaki slucaj koja na kraju da crnjak bude jos veci bude izvucena