View Single Post
Staro 20.07.2011, 22:42
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski Prikaz poruke
a sta tek ja da kazem. Bio sam u USA jedno 10 puta. Imao sam do sada 3 turisticke vize. Prvo na godinu, pa na 3 pa na 10 godina.

14 godina sam popunjavao green card lottery, za to vreme sam razmisljao i o drugim opcijama ali sve druge opcije su NEBULOZA i previse komplikovane ili nisu legalne. Predavao sam za lutriju jos i u srednjoj skoli, mislim katastrofa i evo ove godine su me konacno izvukli, nadam se da ce sve biti u redu i da cu dobiti green card. Usput izvukli su i mog druga koji je isto tako predavao dosta puta i s obzirom koliko sad ima godina vec je poceo da se premislja ali predao je
Tebi posebne cestitke od srca. Svi na forumu koji su tu neko vreme ti dodju neki virtualni prijatelji i nekako se srodis sa ljudkim situacijama. Iako nismo puno komunicirali znao sam za tebe i broj pokusaja na lutriji. Tu spada i @Zeleni068 koga isto pamtim sa, cini mi se, 12 pokusaja do ove godine.
Zaista mi je drago kad neko, onako, od srca iskoristi dobitak na lutriji i ko ide bez mnogo price da mu bas tad nije trenutak, u godinama je, ima zakazano kod zubara, razgovor za posao,... Cestitke i za tvog prijatelja koji je ipak prelomio i poslao papire.

Jos jednom puno, puno srece i sve najbolje ti zelim!!!