Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski
a sta tek ja da kazem. Bio sam u USA jedno 10 puta. Imao sam do sada 3 turisticke vize. Prvo na godinu, pa na 3 pa na 10 godina.
14 godina sam popunjavao green card lottery, za to vreme sam razmisljao i o drugim opcijama ali sve druge opcije su NEBULOZA i previse komplikovane ili nisu legalne. Predavao sam za lutriju jos i u srednjoj skoli, mislim katastrofa i evo ove godine su me konacno izvukli, nadam se da ce sve biti u redu i da cu dobiti green card. Usput izvukli su i mog druga koji je isto tako predavao dosta puta i s obzirom koliko sad ima godina vec je poceo da se premislja ali predao je 
|
Tebi posebne cestitke od srca. Svi na forumu koji su tu neko vreme ti dodju neki virtualni prijatelji i nekako se srodis sa ljudkim situacijama. Iako nismo puno komunicirali znao sam za tebe i broj pokusaja na lutriji. Tu spada i @Zeleni068 koga isto pamtim sa, cini mi se, 12 pokusaja do ove godine.
Zaista mi je drago kad neko, onako, od srca iskoristi dobitak na lutriji i ko ide bez mnogo price da mu bas tad nije trenutak, u godinama je, ima zakazano kod zubara, razgovor za posao,... Cestitke i za tvog prijatelja koji je ipak prelomio i poslao papire.
Jos jednom puno, puno srece i sve najbolje ti zelim!!!