View Single Post
Staro 07.09.2011, 17:08
dejancic's Avatar
dejancic dejancic je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 14.05.2008
US lokacija: LA
YU lokacija: BG
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan Prikaz poruke
Chase Teske lopuze ali na zalost najzastupljeniji su u CHGO.

Moja je greska bila sto sam naseo na pricu da mora da se sa obicnim (checking account) racunom otvori i stedni (savings) na kom stalno mora da bude $300. Ako stanje spadne ispod 300 - fee $6. Ako vise od 4 puta mesecno podizes novac sa stednog - opet fee... Ako debitnu ne provuces minimum pet put mesecno ili nemas "direct deposit" od minimum $500 mesecno (u prevodu da ti plata leze direktno na racun) - placas odrzavanje racuna $12 mesecno...
Ne znam da li se ovo razlikuje u zavisnosti od vremena kada si otvorio racun. Meni za stedni nisu naplacivali nista. Kada sam ga ispraznio i bio na nuli, posle dva meseca su ga zatvorili. Samo sam se jedan dan ulogovao i video da ga nema Morao sam da odem u banku da bih ga ponovo otvorio i to mi nisu nista naplatili.
Sto se tice tekuceg racuna, moze se izbeci placanje mesecnog odrzavanja i bez koriscenja kartice 5 puta i direktne uplate tako sto balans na tekucem racunu nije ispod $1500, ali kao sto je Magelan napisao sve te "sitnice" pisu u ugovoru samo ga treba koliko je moguce detaljno prouciti.