View Single Post
Staro 11.09.2011, 18:59
Good Spirit's Avatar
Good Spirit Good Spirit je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.04.2008
US lokacija: Bay Area, CA
YU lokacija: Belgrade
Nepromenjeno

Ma i ja ću da ih otkačim najverovatnije. Platu primam preko njih i iskreno sve sam nešto lenj da odem da zatvorim sve.

Posle poruka ovde aplicirao sam kod CapitalOne za secured karticu. Odradio sve online, odobrili me odmah. Čak sam dobio da platim $49 depozit za $200 kredit, što me je malo iznenadilo.

Odmah aplicirao i za svoju duprugu, ona dobila sve isto. Sada čekamo kartice i da krenemo sa time.

Jedino mi je malo problem što CapitalOne ima manje filijala po Hjustonu nego Chase. Ali mislim da mi to neće biti problem, jer i onako do banke idem retko. Sve završavam online. Kod Chase mi se sviđa što ček mogu da deponujem preko mobilnog. Samo ga uslikam i to je to.

Ali nemaju trenutno uopšte secured karticu, imaju po meni nepovoljne uslove za štednju, itd...

Da dodam da ovde po Teksasu, ljudi koje znam imaju izuzetno loša iskustva sa Wells Fargo bankom.

Moj kolega sa posla aplicirao za secured karticu kod njih. Uzeli mu unapred $300 i onda 10 dana "većali" da li će da prihvate ili ne. Takođe ako hoćeš checking acc kod njih a ne primaš platu preko njih, moraš da imaš minimum $1500 na računu u bilo kom trenutku.
Reply With Quote