antoniomk,
Slazem se i ja sa Zanom i sa Markoom,nisam stala ni na jednu stranu samo kazem da razumem ljude koj zive u Americi jednostavno nemaju razloga da nekom pomazu ako ne zele ili jednostavno ne mogu.Imaju pravo izbora i niko nikoga ne treba za to da "osuduje"ili u opste da potezemo celu pricu jer jednostavno ne znas kako bi se ti ponasao u toj situaciji.Rekla sam da ne znam ni ja da li bi sigurno pomogla, to nikad ne znas.
Takodje mi je i cela situacija jasna sto se tice odlaska "tamo" bez igde ikoga,znam da to nije idealan scenario.Ali sta ces ako bas nemas nikoga da ti pomogne,ne mozes bas da biras onda,jel?Ides pa kako su svi pre tebe tako ces i ti,pa mozda uspes mozda ne. Verujem da je to mac sa dve ostrice...ali ako ne odes i ne probas uvek ces imati ono pitanje u glavi:"sta bi bilo kad bi bilo?"
Ali iskreno do tvog odlaska mozda uspes da nadjes nekog koji moze da ti pomogne,ali ja sam zadovoljna i sa ovim ljudima ovde na forumu koji su toliko saveta i dali i mislim da su nama "pocetnicima "jako pomogli i pomazu.

Po meni je i ovaj forum kvalitatan i jako dobar.

Tako da ljudi "pravi Ameri" puno vam hvala za svaki info.
pozz