Ja placam 1000 $ za moj dvosobni apartman,jedino sto sam dobila u njemu je ugradjena kujna ,sa stednjakom i friziderom.Ima dosta kompleksa isto tako ti daju sredjenu kujnu drugo prazno,imaju teretanu,igraliste za decu i bazen ali imaju i buba svabe,bed bugs i slicno,isto tako treba da potpises dogovor na godinu dana,i da das kiriju i po unapred za depozit plus kiriju za prvi mesec(citaj 2500 prvi mesec-ako ti je kirija 1000 dolara).Plata ako imas srece da nadjes poso odma,ce ti poceti sa 10-ak dolara na sat,ali to nisu ciste pare ko sto misle nasi ljudi kod kuce,vec ce da ti odbiju takse,pa ce ti mesecna plata biti 1600$ minus minimalne takse 1400 dolara,pa treba da platis struju,gas,odrzavanje bazena(cak i da ga ne koristis),pa dalje osiguranje za kola 100 dolara mesecno za polovna kola,benzin ,hrana......Pa sad vidi ti dali ti je skupo ili ne.Racunaj isto da u drzavama gde je smestaj jeftiniji i satnica ce ti biti manja.Nije da se zalim ali da ne radimo suprug i ja bilo bi stvarno tesko..
|