View Single Post
Staro 26.09.2011, 19:14
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=Sacipko;25176]To je ono sto mi je trebalo. Znaci nije uslov da svi odemo od jednom!!!
To je vec druga prica i varijata. Nov sam i nagovestio sam da neznam tacno o cemu se radi. Ja mislio da moramo u isti dan overiti vize, naravno pod uslovom da budemo izvuceni i predje sve silne zavrzlame. :D[/QUOTE]

Ne znam sta tacno mislis pod <overiti vize>?! Onda kad vam zakazu razgovor u ambasadi tada ce izdati svima vize i moras ih tad platiti (819$ x broj clanova porodice), nema druge. Ali sve ostale troskove posle izdavanja viza (put, stan u USA,...) mogu biti umanjeni za ostale clanove porodice, jer bi samo isao ti za pocetak. Od trenutka izdavanja viza svi clanovi porodice moraju uci u roku od 6 mjeseci pa ti je zato chombe rekao da ako ti i to bude malo prvih 6 mjeseci, opet se vrate u Srbiju dok ne skupis jos love.
U svakom slucaju imas sigurno najmanje 6 mjeseci od trenutka kad te izvuku do razgovora u ambasadi da iskupis novac da platis vize, jer izvlacenje je u Maju a razgovori pocinju od Oktobra i to tek za one sa najmanjim brojem. Ako budes neki visok broj mozda ces imati i godinu dana od izvlacenja do razgovora i placanja viza.