[QUOTE=Isabelle;25424]Jeste :)
Ja se izvinjavam ako cu biti malo gruba, inace nisam takva, ali stvarno ne razumijem koji vam je sa slikama...Odete fotografu, lijepo kazes, slicica 5x5 odmah znaju o kojoj se radi, 600x600 rezolucija i velicina manja od 240kb cini mi se...
Mogu da shvatim samo one koji nemaju fotografa u gradu u kojem zive mada je to danas prakticno nemoguce, a ne mogu da shvatim da neko planira selidbu u USA, koja je veliki zivotni poduhvat, a nije dovoljno ozbiljan da skokne do fotografa cisto da je mirne duse...Na istom princiu vazi i placanje...Pa ja sam se slikala i kostalo me je 5 km..2,5 Eura...Pa selidba i zivot tamo u pocetku ce da kosta ovoliko samo jos 2 nule dodajte :):):)[/QUOTE]
Slazem se sa tobom ....sta je dva i pol eura naspram mora para koje trebaju za ostale stvari ako vas izvuku ...i jos nesto jako je puno ljudi sto se prijavljuje radi zajebancije sto mislim da nije u redu ali o tome je vec pisano i raspravljano na forumu trebalo bi naplatiti prijavu da odmah u startu odlete ovi sto im je trosak da se uslikaju kod fotografa a nemaju pojma da sami sebi sliku srede preko racunara:gun:
|