View Single Post
Staro 12.10.2011, 01:10
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

[QUOTE=NEMANJ@;25475]Zana ja tebe razumen,citaj sad ovo:razveden sam sto znaci da sam Legally Separated,decu koja su samnom i koju ja mislim treba da navedem u aplikaciji,a zivim sa devojkom...zatim ja imam BiH drzavljanstvo,a zivim u Bgd...,a deca su CG drzavljani jer su tamo rodjeni,malo je sve komlikovano kod mene...:wtf:[/QUOTE]

Ok, ako si razveden onda ubaci "divorced". Ako si samo rastavljen a ne i zvanicno i zakonski razveden, onda mozes ti da stavis "legally separated" ali za to ces, cini mi se, morati da pribavis neku dokumentaciju (mozda je i zahtev za razvod dovoljan). Ako je to slucaj, rekla bih da moras da navedes zenu i da je to u stvari razlog za ne prihvatanje aplikacije. U svakom slucaju, decu moras da navedes.

Ako jos nisi razveden, a devojku izvuku - uh, sa nasim tamo pravosudjem neka ti je srecno da sve to ubrzas (razvod, starateljstvo, novi brak etc).

Ti apliciraj preko Bosne, a adresu navedi u BG. Za decu nema veze koje drzavljanstvo imaju dokle god (ako te izvuku) njihova majka ne pravi problem oko svega toga.

Vala bas si komplikovan. I opet ti sa tim WTF! :)