View Single Post
Staro 23.10.2011, 11:28
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Bio sam na predavanju, i kao sto sam ocekvao, prezentovane su najosnovnije informacije koje su na forumu vise puta "sazvakane" i vecini na forumu potpuno jasne.

Postavio sam goruce pitanje oko 3stepen+visa skola i dobio odgovor da je zaista nebitno sta se stavi u prijavi ukoliko ispunjavate uslov sto se tice obrazovanje, a u tom slucaju ispunjavate.
Rekao mi je, doslovce: "Moze i [I]Univesity Degree[/I]", nije vazno!!!
Da napomenem da prijavu nije gledao odavno jer je mislio da postoji opcija - [I]College Degree[/I] pa kad sam mu rekao da nema onda sam dobio ovaj odgovor.

Jos jedna napomena: Sluzbenik nije bio siguran da li se u prijavi stavlja adresa u USA gde bi eventualno otisli pa sam mu asistirao svojim veteranskim statusom i poznavanjem prijave - napamet :==D:

Ovo nisam pisao iz razloga mog poznavanja ili njegovog nepoznavanja prijave vec iz razloga da stvarno, osim osnovnih podataka, nije bitna stavka oko adrese, obrazovanja,... Tek kad se vracaju popunjeni dokumenti onda su bitne i te stvari. Takav je ustisak na mene ostavio sluzbenik Ambasade...

[B]@Zana[/B] Uopste nije bio eksplicitan u tome da vas vise prijava diskvalifikuje iako znamo da je tako. To je rekao onako, usput...
"Nemojte slati vise prijava to vam ne povecava sanse da budete izvuceni"-sluzbenik.
"Ukoliko posaljemo vise, bicemo diskvalifikovani" - neko iz publike.
"Da" - sluzbenik.