Citat:
Prvobitno poslao korisnik feelslike
I ja da se javim sa svojim prvim postom na ovom forumu bas ovde... I ja sam jedan od onih koji (daj Boze) ide u USA bez igde ikoga i koji ce morati da se snalazi kako zna i ume. Daleko sam jos od eventualnog odlaska tamo, ali samo o tome razmisljam. Krenuo sam vec da stedim pare, po zanimanju sam ekonomski tehnicar, sto bas i ne znaci puno tamo koliko sam shvatio. Moj plan je lagan, ustedim sto vise mogu dok sam ovde i kad odem tamo iznajmim neki bedan stancic i spavam na podu dok ne nadjem minimum wage posao cisto da se donekle stabilizujem. Posle toga, videcemo sta i kako dalje...
P.S. "Daj Boze da odem", a ne "daj Boze da odem bez igde ikoga"
|
Mislim da svi mi planiramo isto, koji nemamo ama bas nikog.Meni iskreno milion scenarija prosla kroz glavu, kako gde i sta. I sto se tice posla i sto se tice smestaja i svega ostalog. Jedino sto sam spreman psihicki da ce biti tesko i to jeste tako. Nekad mora i sreca da uradi svoje. Meni bi najbolja varijanta bila kad bi nasao jos nekog pa da delimo stan na pocetku dok se ne snadjemo pa posle ako nam nije po volji svako na svoju stranu.
Al u svakom slucaju radicemo na tome kad dodje vreme. Al kao sto ja volim da kazem, kad se hoce sve se moze