View Single Post
Staro 06.11.2011, 17:33
dejancic's Avatar
dejancic dejancic je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 14.05.2008
US lokacija: LA
YU lokacija: BG
Nepromenjeno

[QUOTE=mikiSA;26031]Kobe, uzmi od doktorice i sebi jednu kopiju papira o vakcinisanju, vjerovatno ce ti nekad trebati u buducnosto a tamo u US su vakcine pravo skupe, pa da si i time pokriven...[/QUOTE]

Mislim da ti ne treba dodatna kopija posto ti na aerodromu oni nece uzimati taj papir. Potvrda o vakcinisanju ti sluzi samo u slucaju da hoce da te pelcuju opet :grin: Onda ti izvadis papir i viknes: "Stojte braco, ne plasi se Kobe vakcine, nego sam vec primio jednu turu!" :;D:

Ali je mikiSA apsolutno u pravu da treba da sacuvas taj papir, jer ce te primera radi prilikom prvog lekarskog pregleda pitati koje si vakcine nedavno primio, a ti vodeci se parolom pametan pise, a budala pamti izvadis papiric i viknes: "Stojte braco, ne plasi se Kobe vakcine...", ne ne ne, to je za onaj prethodni slucaj, sad ne vices nista posto si u cekaonici i neces da svi odmah vide da si balkanac, jer si najglasniji, vec izvadis papiric i gurnes ga ispod saltera i namignes medicinskoj sestri :;D: Ne, ne, ne, ne, ja se izvinjavam, ne namigujes, jer ce onda pomisliti da joj dajes broj telefona na papiricu, pa kada shvati da nije to sto je mislila ima opet da te vakcinise. :grin: