View Single Post
Staro 03.12.2011, 00:55
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: San Francisco Bay
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik noki Prikaz poruke
Ja mislim da ovde u Americi,nema nista prirodno,ne znam sta vi drugi mislite ali ja jos uvek ne mogu da se naviknem na osnovne proizvode,pogotovo meso i mleko-ne pomaze ni organic hrana,ukus ,miris sve je razlicito.E pa sad dali mislite da moze covek da ostane zdrav,da "ne prima vakcine"a da jede svu tu hemiski napumpanu hranu.Hemikalije,vestacke stvari sve je to oko nas,kako mozes da vodis zdrav zivot jedes salate i voce,kad je isto odgajeno sa puno pesticida i sl.I kad pocnes sve tako redom da razmisljas zdravi zivot postane pomalo"utopija".I zato kazem da ne mogu da kazem da su vakcine stetne po zdravlje,a kupiti jagode u januaru i dati detetu je zdrava stvar.
Sad sam tek video ovo...Toliko si u pravu da hrana ovde ima totalno drugaciji ukus! Al sve zavisi gde kupis jagode. Idi na Farmers Market, platis dva tri puta vecu cenu i imas prave jagode, sa malo srece. Vakcine su iste gde god da ih uzmes i sa moje strane gledista ne stoji na strani koja te brani od lose hrane (??jos nisu izmislili takvu, ali ako ima protiv pusenja, sigurno ce biti i od lose hrane, mozda i od gladi- nauka je to, ko zna?) nego je na celu svih ostalih sranja kao najvece od njih.