View Single Post
Staro 04.12.2011, 08:01
spectra's Avatar
spectra spectra je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.10.2009
US lokacija: California
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan Prikaz poruke
Jao Score bas si uzdrmao forumase svojim nesebicnim postom o komercijalnom tj. stetnom nacinu ishrane i zivota u USA. Prosto da se covek zapita da li zaista zeli da ga izvuku na lutriji ili ne?!
Poz.
Znas sta, mogu ti samo reci da je upravo tako kako je Score opisao. Ja ne znam da li se to razmisljanje i prihvacanje mijenja vremenom, jer i Score i ja smo tu odnedavno, dosli smo u mjesec-dva razlike - i vidim da imamo potpuno ista razmisljanja. Ja nekim svarima ne mogu da se nacudim, niti da vjerujem kako su ameri to sebi dozvolili.

I sta da ti kazem, tu sam, i drago mi je da sam dosla - neka sam, necu da cijeli zivot sebi govorim "sto nisam....ah da jesam..." A nekako smo u pravo vrijeme i dosli - krenem citati vijesti s nasih prostora, pa kazem sebi "suti, dobro je...", tako da je par godina ovdje taman...

A interesantno je pravo kad pricas s nekim ko je tu duze, ili s nekim amerima... njima je sve super, sve tako normalno... i onda mi stanemo, reko da nije "do nas"!
Ma jok, da se vratimo na temu, mora da nesto stavljaju u vodu, pa treba vremena da djeluje!
Prva koverta stigla: 25.05.2010.
Prva koverta vracena: 31.05.2010.
Stigla koverta u KCC: 02.06.2010.
Završen ljekarski: 21.03.2011.
The Day: 01.04.2011.
Green Day 06.04.2011
Reply With Quote