Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
Jao Score bas si uzdrmao forumase svojim nesebicnim postom o komercijalnom tj. stetnom nacinu ishrane i zivota u USA. Prosto da se covek zapita da li zaista zeli da ga izvuku na lutriji ili ne?! 
Poz.
|
Znas sta, mogu ti samo reci da je upravo tako kako je Score opisao. Ja ne znam da li se to razmisljanje i prihvacanje mijenja vremenom, jer i Score i ja smo tu odnedavno, dosli smo u mjesec-dva razlike - i vidim da imamo potpuno ista razmisljanja. Ja nekim svarima ne mogu da se nacudim, niti da vjerujem kako su ameri to sebi dozvolili.
I sta da ti kazem, tu sam, i drago mi je da sam dosla - neka sam, necu da cijeli zivot sebi govorim "sto nisam....ah da jesam..." A nekako smo u pravo vrijeme i dosli - krenem citati vijesti s nasih prostora, pa kazem sebi "suti, dobro je...", tako da je par godina ovdje taman...
A interesantno je pravo kad pricas s nekim ko je tu duze, ili s nekim amerima... njima je sve super, sve tako normalno... i onda mi stanemo, reko da nije "do nas"!

Ma jok, da se vratimo na temu, mora da nesto stavljaju u vodu, pa treba vremena da djeluje!
Prva koverta stigla: 25.05.2010.
Prva koverta vracena: 31.05.2010.
Stigla koverta u KCC: 02.06.2010.
Završen ljekarski: 21.03.2011.
The Day: 01.04.2011.
Green Day 06.04.2011