Tema: Opet prevare
View Single Post
Staro 05.12.2011, 19:09
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

[QUOTE=mijan;26360]Kako mozes nesto dokazati ako nemas tome pristup? To je upravo ova situacija. Da li mozes ti meni da dokazes neku prevaru jednog ministra u Vladi? Ne mozes jer nemas pristup tim informacijama i podacima. Lako je ministru da kaze daj dokaze kad zna da ti ne mozes to dokazati jer nemas pristup tim stvarima. Da li znas bar jednog doktora ili profesora koji te nece pregledati bez novca ili dati ti pozitivnu ocenu? Evo ja znam za takvog i mnogi u mojoj okolini. Siguran sam da i ti znas za takvog u tvom zavicaju, kao i cela tvoja okolina. Sto ga nisi tuzio za tako nesto? Zato sto ne bih mogao da dodjes do dokaza jer nemas tome pristupa! To je ta ista situacija sa lutrijom. Nisi slep vidis sta se radi ali dokaze nemas. Zamisli covece, ladno ljudi uzimaju brojeve telefona iz obrasca za prijavu verovatno i ceo obrazac i nikom nista! Ladno nikoga to nije briga u Kentucky ni da se oglasi povodom toga,a jasno je i zasto. Ladno to ispada sve tako legalno bez trunke prevare i mi to treba normalno da prihvatimo kao da smo glupi. Mnogo mutnih radnji u pozadini koje su se pretvorile u komercijalu i biznis i koje se ne mogu dokazati jer nemas pristup tome, a nisi slep da vidis. Postoje kradje koje vidi ceo svet ali se ne mogu dokazati jer nemas pristup dokazima, i gde postoji jaka zaledjina. Da se svemu moze pristupiti ne bi ni bilo kradje. Jasno je da kao siguran dobitnik to sada ne zelis videti i prihvatiti ali zivot je vrteska nekoga pokupi a nekoga ne.[/QUOTE]

Ja sam eto tako "izvucena" nekoliko godina (i dobila jos ko zna koliko toga pride, neke aute, komjutere i cudesa) - niti konkurisem od 2000-te niti su na osnovu tadasnjih podataka mogli da saznaju sve ove podatke ovde. Verizon mi je prodao podatke, i to su priznali i oni i AT&T da su masovno radili. A ti vidi sa onima tvojima tamo (telekomi, mobteli i ostalo) sta ti rade sa podacima (ne mislim na tebe konkretn, nego uopsteno - koja god da je zemlja u pitanju). Masa ljudi koja nikad nije konkurisala dobija te iste emailove. Ali ono - ako mislite da je americka vlada "prodala" podatke i da deal-uje sa agencijama - it's fine with me :grin: Ti sto traze uplatu u Londonu nisu nikakve agencije vec obicni nigerijski prevaranti a verujem ni da taj email sto si dobio nije jedini od njih (ko zna koliko ih je jos pristiglo sa razlicitih dolaznih adresa o koje kakvim lutrijama i glupostima, nego ljudi obrate paznju na ono sto ih interesuje a odbace ostale stvari - neko ko konkurise za besplatno letovanje uhvatice se za email o 10 dana na Karibima a taj o zelenoj karti nece ni da pogleda).