Bio mi je prijatelj. Nije mu se svidilo i rekao je a vise nikad nece otic na kruzer. Rekao je da je na pocetku bilo njih 13 iz Ex-Yu i da je nakon 2 tjedna samo on ostao.
U njegovom slucaju placa je bilo oko $2000 ali sta je stvar. Na kruzerima se obicno daje tip pri uplati tog putovanja. Manageri imaju pristup tome ko je platio tip i onda biraju "svoje" servere da pokupe tip tako da mnogi ostanu zakinuti.
Gosti koje ste servirali vas ocjenjuju i prema tom se doiva veci ili manji broj gostiju. Overtime postoji ali isto ima jedna caka. Tek ako ste radili vise od 11h na dan onda bi vam to islo u OT. Znaci u teoriji moglo se desit da se u jednom tjednu radi 77h i da nebude OT, sta je po meni totalna glupost.
Rekao je da ima masu Filipinaca jer su im pare okay. Također ako me sjecanje sluzi svaki 4-ti tjedan je prakticki radio besplatno. Morao je ici radit na buffet di uopce nije bilo tipa vec osonovna satnica.
To je neko njegovo iskustvo u kratkim crtama, nadam se da ce tvoje bit puno pozitivnije!
|