Day care
Pozdrav svima,
moj dragi i ja jos uvek nemamo naslednike ali planiramo da to uskoro promenimo pa iz zbog sebe bi trebalo da proverim sve u vezi trudnoce, porodjaja i cuvanja dece - uzece mi par dana cisto da vam ne bih davala neke poluproverene informacije. Planiram da pricam sutra sa par koleginica o svemu tome jer one imaju malu decu. Ono sto znam je da decu vec mozes da das u day care od treceg meseca, sto je moja koleginica iz bivse firme uradila sa oba deteta. Deca su podeljena koliko znam u infant i toddler grupe, zavisno da li znaju sama da piske u nose ili ne, da li vec razlikuju boje, broje, dobro pricaju etc. Pretpostavljam da je to zato da ne bi neku decu usporavali a drugu previse forsirali u razvoju. No kao sto rekoh, moracu da se raspitam na par mesta cisto da ne bih dala pogresnu informaciju. Inace je sasvim moguce da se radi i studira sa malom decom. Skoro sve zene koje znam imaju takav zivot. Ja sutra radim od kuce pa cu imati vremena da napisem jos neki post. Ovde je vec veliko ponoc te vas pozdravljam do sutra :)
Z
|