View Single Post
Staro 28.01.2012, 13:12
ledi33 ledi33 je offline
Član

Datum prijave: 28.01.2012
Nepromenjeno do green card kad si vec u americi!?

molim vas ako neko moze da mi odgvori konkrektno na sledece pitanje:
bracni par koji je vec osam godina u braku (bozijom voljom) jos uvek nema dece dobija us radnu vizu na godinu ili godinu i po dana
odlazi da radi posle recimo dva meseca (bozijom voljom) zena ostaje u drugom stanju i porodi se tamo sta moze da bude?
dete dobija pravo za drzaljanstvo a roditelji?
sta biva sa njima oni su dosli da rade evidentno zena nije bila trudna ni po predaji za vizu ni po dolasku u ameriku, a jos uvek se legalno nalaze na tlu amerike!?
postoji li nacin predati za boravak (green card) i ostati i dalje raditi kad ti istekne pravo za produzenje vize i posle koliko vremena zivota i rad u americi ostavarujes pravo da podneses za stalni boravak
ta me informacija interesuje i bez deteta imamo li pravo da posle godinu dana rada i zivota na americkom tlu podnesemo za stalan boravak ako ne kakvi su uslovi i na koji nacin je to moguce?
suprugova baba i deda su americki drzavljani,deda je umro ali baba je ziva i zivi u srbiji kakvog to uticaja moze da ima!?
mi nemamo nameru da trazimo americko drzavljanstvo dovoljan je i boravak samo da mozemo legalno da radimo i putujemo!
molim vas pomozite iskustvima i savetima
unapred zahvalna
Reply With Quote