[B]Veliki pozdrav svima vama koji ste podelili svoja iskustva na ovom forumu, i hvala vam.[/B]
Srbija
Moja supruga je takođe izvučena letos. Pošto smo se venčali posle njenog prijavljivanja na lutriju, za USA smo slali pored ostalih obrazaca i venčani list sa prevodom i sve je prošlo kako treba.
Da ne ponavljam celu proceduru jer je već više puta opisana, iznecu samo neke detalje. Lekarski smo radili u Smiljanićevoj. Ja sam operisao bruh obostrano pre nekoliko godina pa sam se brinuo da li će to da predstavlja neki problem. Momak koji je pre nas bio na pregledu rekao mi je da mu je proveravala prepone. Kada me je Dr. pitala da li sam nešto operisao rekao sam za bruh i pitao sam je da li to može da bude problem. Rekla je ma ne, ti si to sanirao i sve je ok.
Na intervjuu su nas pitali koliko smo dugo zajedno, uzeli su kopije diploma i ostale dokumente koje smo doneli prema uputstvu sa sajta. Pitali su da li imamo nekog u US, rekli smo da imamo rođaka i da idemo kod njega. Nismo predavali nikakva pozivna pisma niti bilo kakve račune iz banaka. Ništa od toga nam nisu ni tražili. Samo su nas na kraju pitali: Kada želite da vam izdamo vize ? Intervju je bio na srpskom. Mislim da ako ti kreneš na srpskom i oni će. Znači udjete i kažete "Dobro jutro" za srpski, a "Good morning" ako želite na engleskom :) . Mi smo rekli Dobro jutro, bilo nam je lakše pored sve treme.
[B]Ako ništa ne krijete i ne muvate intervju je čista formalnost !!!
[/B]
[B]Vize su u pasošima !!!
Srećno svima !!![/B]
|