Ja i moj suprug smo ovde vec godinu dana(bez 2 nedelje).Sta da kazem isto sto i vi totalno razlicita planeta.Jedno je sigurno i pored svih poteskoca u pocetku,mnogo nam je bolje nego sto bi nam bilo kuci(u Makedoniji).Ovde za samo 1 godinu smo postigli vise nego tamo za ovih 10 godina sto smo zajedno u braku.Sto se tice nasih sitnica(smoki,napolitanke i takovo euroblok,kao i burek i sve to)mi odemo na 25 minuta odavde(a to je u Paterson)i nadjemo sve sta nam treba.Kad smo tek dosli ovde prosle godine,dosli smo sa 10 000 dolara u kreditu,znate svi-karte,ambasada,smestaj...Sad mi je drago da mogu slobodno da kazem da smo otplatili skoro ceo kredit pa smo cak i kupili avionske karte za nas cetvoro za odmor u Makedoniji za ovo leto.Radili smo dosta od pocetka,pa i jos uvek radimo i mucimo se,ali barem se trud isplati.Vec razmisljamo kako mozemo da si priustimo i neki odmor u egzoticne krajeve.
Sve u svemu nije lose,i iako je i ovde ekonomija razmrdana,drago mi je sto smo uspeli da dodjemo ovde