Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tamara85
Po HRDC moj br je 1122, sto bi znacilo da imam sanse. E sad, ja sam mislila da mozda to nije lose, otici u Kanadu, zavrsiti kurs jezika, raditi pa nakon toga ili produziti radnu vizu ili preci na turisticku i tamo po manjim mestima traziti posao... Ne znam, svakako cifra nije mala, ali posto nikog ne poznajem u Kanadi mozda ovo nije los start.. Svakako je lakse naci posao licno nego preko neta
Nije forum za Kanadu ali bih volela kad bi mi neko malo pojasnio PNP program i nalazenje stalnog ili privremenog posala po tim slabije naseljenim provincijama poput Manitobe, Alberte....
|
...nema mnogo mudrosti oko nalazenja posla
treba ti zainteresovani poslodavac da ti posalje Job Offer i da aplicira za tebe LMO.
ako dobije pozitivan odgovor za tvoj LMO, eto tebe u ambasadi na razgovoru
Neki ljudi traze posao preko neta, sto zaista nije lako, neko ko ima dovoljno novaca dodje ovamo pa pokusava licno da ide na intervjue
..najbolja varijanta je preporuka prijatelja, poznanika iz Kanade..tako se i najlakse nadje posao
Federal i PNP programi nemaju nikakve veze sa nalazenjemposla i radom u Kanadi, iskljucivo imaju veze sa apliciranjem za PR status.