View Single Post
Staro 09.03.2012, 03:40
curlika's Avatar
curlika curlika je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.02.2012
US lokacija: Las Vegas, Houston, Chicago
YU lokacija: Sombor-Novi sad, Srbija
Pošalji Skype™ poruku korisniku curlika
Nepromenjeno

Ja samo ne kapiram sto niko ne vidi da sam u 2 navrata napisao na mi GC nije jedina solucija a da ga recimo, i dobijem sada ne bih mogao otici dok ne pozavrsavam neke zivotne poslove. Kao muzicar ja dosta solidno prolazim na teritoriji Srbije i Bih pa tako sigurno ne bih sebi uskakao u stomak sa nekim glupostima a usput da svemu tome izlozim i porodicu. U prevodu receno...JA CU SIGURNO ICI sledece godine za Vegas da budem neko vreme i uradim sve sto bih skoro uradio kad bi i dobio GC pa ako me jos i GC lupi bice "dupli mustuluk". Zato se i raspitujem i skupljam informacije. Ko mi u tome moze pomoci - puno mu hvala. Svojih narednih godinu-dve zivota sam prilagodio pripremi za zivot i rad u USA i to cu i ostvariti kao i mnoge stvari toku svojih 50 godina zivota. Dakle, nema lebdenja i "spustanja". "Program mog kompjutera" je zadan i pod kontrolom je, nije prepusten samo sreci i slucaju. Jednog dana cu o tome pisati na ovom forumu. Nadam se da sam sada bio jasniji nego pre te da se ne misli da sam neki uspaljeni klinac koji celi dan sedi za kompom , cita postove i sanjari o USA. Jeste...sanjari ali praveci planove koje moze da ostvari.
Reply With Quote