View Single Post
Staro 29.03.2012, 00:13
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Milosdv Prikaz poruke
Odlicni postovi samo pišite što više informacija to bolje...

Neće ovde još mnogooooooooooo godina jedan ogroman broj ljudi hteti baš da radi nego razna muljanja pa onda redom gde je najbolje da se uvalim ili šta da sredim državna firma, penzija i slično da ne pominjem prekvalifikaciju.
Zato smo tu gde jesmo...

Ovo što se tiče zdravstva u Srbiji ma to je R&R, negde vas prime usluga i stručnost vrhunski dok na drugom mestu vas pregledaju samo da vas otaljaju.

Koja je najbolja varijanta osiguranja ako upišem neke studije, dajte više detalja.
Zavisi kakve studije. Ako upises neke poslediplomske obicno fakulteti imaju samo jedno osiguranje (jedan plan) koji svi studenti koji nemaju roditeljsko moraju da uzmu. Valjda je tako i za dodiplomske. Npr. ja sam imala "United Healtcare" - 30 baksova ako si singlica ako 250 ako imas zenu. 350 - ako vas je troje itd, cene skacu gore sa svakim dodatnim clanom porodice. A imas iste usluge i za tih 30 kao za tih 250 samo sto bracne supruznike univerzitet ne dotira pa placas trzisnu cenu za njihovo osiguranje. Meni je taj deductible bio $350 a nakon toga su pokrivali oni 80 % a ja 20 %. Out of pocket (maximalno sto platis ako zaglavis u bolnici) mi je bilo $ 2000.
Reply With Quote